Според прогнозите на Анди Семотюк, ако Русия надвие в тази война,

...
Според прогнозите на Анди Семотюк, ако Русия надвие в тази война,
Коментари Харесай

Ако Русия победи, 20 млн. украинци са готови да напуснат страната си

Според прогнозите на Анди Семотюк, в случай че Русия надвие в тази война, 20 млн. души евентуално ще изоставен Украйна, написа списание Forbes.

Авторът напомня, че тази седмица се навършват две години от нахлуването на Русия в Украйна. От 24 февруари 2022 година насам повече от шест милиона украинци са напуснали родината си, като повече от 270 хиляди от тях са се преместили легално в Съединени американски щати.

" Повечето интернационалните специалисти са съгласни, че даже от позиция на имиграцията съветската инвазия е филантропичен призрачен сън. Но въз основа на това, което се случва във Вашингтон, тази миграция е единствено въведения към това, което следва “, предизвестява Семотюк.

" Развитието на събитията в Европа е прекомерно предвидимо. След като Путин завладее Украйна, той ще нападна балтийските страни – сякаш с цел да отбрани съветските малцинства там, а по-късно и Полша. Наистина, той го сподели. Светът ще бъде замесен във война. Независимо дали ви харесва или не, само че даже в случай че Тръмп още веднъж стане президент, американските бойци ще бъдат призовани да се бият на европейска земя. Може да се планува, че загубите - финансови, стопански, тези от кръв и пот, ще бъдат големи “, убеден е създателят.

Според него, като се има поради, че шест милиона души към този момент са избягали от Украйна, а осем милиона са били вътрешно разселени от началото на нашествието, повече от 20 милиона украинци ще избягат на Запад, в случай че в последна сметка спорът бъде извоюван от Русия.

" Въз основа на оценките на разноските за бежанците, напускащи Украйна към Европа при положение на победа на Русия, и като се одобри, че ще има повече от 20 милиона мигранти, цената може да надвиши един трилион $ годишно. Дори в случай че единствено три или четири милиона изоставен, тежестта ще да бъде доста забележителна... Накратко, нова дълготрайна студена война с Русия, в която Съединени американски щати ще бъдат въвлечени, може да коства към четири трилиона $ или даже повече – и то за интервал от 10 години “, предвижда Семотюк, съобщи през днешния ден.бг.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР